بررسی چند روش آموزش زبان انگلیسی
فهرست محتوا
Toggleبررسی چند روش آموزش زبان انگلیسی
معلمی، مانند هر حرفه دیگری، یک تلاش هنری است. این امر مستلزم آگاهی از موضوعات آن، روش های اجرای صحیح، آگاهی به رویکردهای آموزشی جدید و صبر است. زمینه سازی برای هر زبانی برای شکوفایی آن بسیار مهم است. یادگیری یک زبان جدید، مانند زبان انگلیسی، نیازمند دانش گرامر، بیان جمله و تلفظ صحیح کلمات است. همچنین حفظ یک محیط مناسب برای افزایش رشد عملکرد زبانآموزان به همان اندازه مهم است.
اما امروزه انواع آموزش زبان انگلیسی وجود دارد که میتوانند پایهای محکم برای یادگیری زبان ایجاد کنند. با این حال، روشها و رویکردهای مختلف آموزش زبان انگلیسی، در طول سالها مورد محک و آزمایش قرار گرفتهاند که برخی از آنها مؤثرتر از دیگران بودهاند. روشهای تدریس برای هر زبانی میتواند بر حسب نیاز فرد، متفاوت باشد.
روش مستقیم برای آموزش زبان انگلیسی
روش مستقیم که اغلب به عنوان روش طبیعی نیز شناخته میشود، یکی از انواع آموزش زبان انگلیسی بوده و بیشتر بر مهارتهای شفاهی تمرکز داشته و از یک حفاری تکراری برای آموزش زبانی که قرار است به دانش آموزان یاد داده شود، استفاده میکند. از این روش برای یادگیری محدوده وسیعی از زبانهای متفاوت از جمله انگلیسی استفاده میشود.
در این روش گرامر به صورت استقرایی آموزش داده میشود. نامزدها سعی میکنند با نگاه به ارائه شفاهی معلم، این قانون را دریابند. در نتیجه، داوطلبان باید بتوانند منظور خود را به زبان انگلیسی و با لهجه و مهارتهای گرامری مناسب بیان کنند. این روش ایدهها را با بیان پیوند میدهد و به دانش آموزان اجازه میدهد با زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنند.
روش صوتی-زبانی
از دیگر انواع آموزش زبان انگلیسی روش صوتی-زبانی است و مبتنی بر نظریه رفتارگرایی است. این روش از انواع آموزش زبان انگلیسی مبتنی بر این ایده است که میتوان با تقویت مداوم، چیزهای جدیدی یاد گرفت. همانطور که در ارتش با مشاهده رفتار بد فرد تنبیه میشود، در این مورد نیز زبانآموز در اثر استفاده بد از زبان انگلیسی بازخورد منفی دریافت میکند.
به طور مشابه، وقتی زبانآموزی به خوبی استفاده از زبان انگلیسی را نشان میدهد، پاداش مثبت دریافت میکند. علاوه بر این، روش صوتی-زبانی شبیه به روش مستقیم است زیرا بر استفاده از زبان مقصد تمرکز دارد. این روش تاکید زیادی بر تواناییهای شنیداری و گفتاری دارد. فعالیتها معمولاً شامل تکرار کلمات پس از گوش دادن دقیق به معلم است تا زمانی که تلفظ و ریتم کامل شود. علاوه بر این، بازخورد مثبت برای کار خوب به زبانآموز داده میشود و اشتباهات بلافاصله اصلاح میشوند.
یادگیری زبان مشارکتی
یادگیری زبان مشارکتی (CLL) که تحت عنوان یادگیری اجتماعی نیز شناخته میشود، یکی از روشهای پرکاربرد از انواع آموزش زبان انگلیسی محسوب میشود.. این روش شامل فعالیتهای مشارکتی بین گروههای کوچکی از فراگیران در کلاس درس است.
CLL از یک رویکرد دانش آموز محور برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده میکند. این روش یادگیری زبان انگلیسی شامل تعاملات اجتماعی از طریق گفتگو یا کار با یکدیگر جهت انجام وظایف است. به عنوان یک رویکرد برای آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم، مقدار زیادی متن به هدف ترجمه استفاده میشود.
هدف این روش از انواع آموزش زبان انگلیسی، فراهم کردن محیطی راحت برای دانشآموزان است زیرا بر محدود بودن معلم و دانشآموز تأکید زیادی میشود.
رویکرد ساختاری
روش رویکرد ساختاری یکی دیگر از انواع آموزش زبان انگلیسی بوده که از شیوهای نظاممند از ساختاربندی، ترتیببندی و ترتیب الگوهای کلمات پیروی میکند. این قوانین بیان یک جمله مناسب و کامل معنادار را تسهیل میکند. علاوه بر این، این رویکرد زبان را به شیوهای دقیق ارزیابی میکند. اگرچه این رویکرد تاکید میکند که نباید خواندن و نوشتن گفتار نادیده گرفته شود. تکنیک ساختاری از رویکردهای سنتی مانند روش مستقیم و ترجمه گرامری برای آموزش مؤثر زبان انگلیسی استفاده میکند. هدف این روش از انواع آموزش زبان انگلیسی، تدریس مهارتهای اساسی زبان به ترتیب آنها است، یعنی ابتدا درک مطلب، و سپس گفتار، خواندن، و نوشتن.
پاسخ فیزیکی کلی یا TPR
TPR مخفف پاسخ فیزیکی کلی به انگلیسی است، و یکی از انواع آموزش زبان انگلیسی است که شامل استفاده از اشیاء زبان به عنوان دستورالعمل است. این روش از ایده “یادگیری توسط انجام دادن” پیروی میکند. درک شنیداری مهمترین مهارت در این روش آموزش زبان انگلیسی است. در اینجا دانش آموزان باید دقیقاً همان کاری را انجام دهند که معلم به آنها میگوید.
به عنوان مثال، ممکن است از آنها خواسته شود که بنشینند، بایستند، کتاب را ببندند یا به یک شی در کلاس اشاره کنند. این تصور که مبتدیان انگلیسی را از طریق یک سری اقدامات تکراری یاد میگیرند، اصلی است که در قلب این روش جای دارد. با بهبود یادگیری، دستورالعملها به تدریج به مجموعهای از اقدامات تعریف شدهتر پیشروی میکنند که شامل عناصر مازاد از جمله صفت ها، قیدها و حروف اضافه جهت فهم و درک زبان است. این روش یکی از جالبترین انواع آموزش زبان انگلیسی به شمار میآید، زیرا شامل فعالیتهای سرگرمکننده است.
اگرچه تدریس با چالشهایی نیز همراه است، اما یکی از رضایت بخشترین مشاغل هم هست. شاهد رشد زبانآموزان بودن، یعنی از مبتدی به سطحی برسند که توانایی برگزاری یک مکالمه ابتدایی را داشته باشند، فوق العاده ارزشمند است.
هیچ راه حل سریعی برای مسلط شدن به زبان وجود ندارد، بنابراین معلمان باید از روشهای مختلف آموزش زبان انگلیسی استفاده کنند. اگرچه این رویکردها ممکن است برای هر کلاس درس بهترین نباشند، مربیان میتوانند این روشها را برای مطابقت با نیازهای فراگیران به کار گیرند و تطبیق دهند.
برای مطالعه مقاله ۸ روش برای تصحیح اشتباه بدون اینکه تصحیح کنیم اینجا را کلیک کنید.
درباره Sanaz Jahan Bozorgi
ساناز جهان بزرگی هستم مدرس زبان انگلیسی، من و همکارانم در موسسه بین المللی زبان مکث، همراه شما هستیم تا مسیر یادگیری این مهارت را با کمک هم هموارتر کنیم.
نوشته های بیشتر از Sanaz Jahan Bozorgi
دیدگاهتان را بنویسید